Uitdagende posities

Sentijn is gespecialiseerd in het vakgebied van engineers binnen de Civiele Techniek, Bouwkunde, Werktuigbouwkunde, Industrie, en Offshore. Sentijn levert een bijdrage aan een duurzamere wereld door engineers in te zetten binnen de Energietransitie

// Samenwerkingen

Haal het beste uit jezelf

Wij dagen engineers uit om het beste in zichzelf naar boven te halen en bieden ondersteuning om jouw ambities te verwezenlijken. Om de ontwikkeling van engineers te stimuleren heeft Sentijn intensieve samenwerkingen met studieverenigingen, hogescholen en technische universiteiten zoals de Hogeschool Rotterdam, de Haagse Hogeschool, Technische Universiteit Delft, Eindhoven en Twente.

// Engineers

Duurzame functies

AdobeStock_331582681

Via Sentijn kom je in contact met de meest uitdagende en duurzame werkgevers die een hoofdrol spelen in de energietransitie

Goed werkgeverschap is hierbij belangrijk. Vertrouwen, betrokkenheid en persoonlijke benadering staan bij Sentijn voorop.

Binnen Sentijn zijn wij gespecialiseerd binnen de Civiele Techniek, Bouwkunde, Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Industrie en Offshore.

Ben jij gespecialiseerd in één van de bovenstaande sectoren? Dan bieden we jou de garantie van een uitdagende baan bij een toonaangevende werkgever die bij jou past.

// Gewoon doen

Stuur je CV in twee klikken

Start hier