// Sentijn Academy

Engineers met ambities

Met je diploma op zak klaar om als engineer te beginnen aan je eerste baan! De stap van studie naar werk is groot. Sluit je studie wel goed aan bij de praktijk? Hoe zorg je ervoor dat je de juiste begeleiding en functie krijgt die bij je past?Samen gaan we deze zoektocht doorlopen. Start je carrière bij Sentijn!

// Start jouw carrière bij Sentijn

Bouwen aan jouw toekomst als engineer

Sentijn investeert in innovatieve en ambitieuze engineers die gedurende hun carrière een belangrijke en vernieuwende bijdrage aan de maatschappij willen leveren. Hierdoor werkt de Sentijn Academy samen met de meest vooraanstaande technische werkgevers in Nederland.

// Sentijn Academy

Behoor tot onze high-potentials

AdobeStock_413970576

Als startend engineer zijn er na je afstuderen veel mogelijkheden. Hierdoor is het vaak lastig om de juiste keuze te maken voor het begin van je carrière. De Sentijn Academy helpt jou als startend engineer met het maken van deze keuze!

// Growth starts with great ambition

Dé manier om jezelf te blijven ontwikkelen

Als onderdeel van de Sentijn Academy maak jij deel uit van een groep engineers, die allen streven om het beste uit zichzelf en hun carrière te halen. Samen verwezenlijken wij jouw ambities: Growth starts with great ambition!

Meer informatie of aanmelden?

Upload hier je CV