Bouwen aan jouw toekomst als engineer

Geloof jij in de toekomst van morgen? Wil jij als engineer bijdragen aan de wereld om je heen? Vind jij techniek hierin onmisbaar? Wij bouwen graag met je mee aan jouw toekomst door middel van de Sentijn Academy!

Sentijn investeert in innovatieve en ambitieuze engineers die gedurende hun carrière een belangrijke en vernieuwende bijdrage aan de maatschappij willen leveren. Hierdoor werkt de Sentijn Academy samen met de meest vooraanstaande technische bedrijven in Nederland.

Als startend engineer zijn er na je afstuderen veel mogelijkheden. Hierdoor is het vaak lastig om de juiste keuze te maken voor het begin van je carrière. De Sentijn Academy helpt jou als startend engineer met het maken van deze keuze!

WAT KUN JE VERWACHTEN ALS JE DEEL GAAT NEMEN AAN HET TRAINEESHIP VAN DE SENTIJN ACADEMY?

 • Het traject bij Sentijn begint met een persoonlijke kennismaking waarin wij jouw wensen en ambities bespreken. Tijdens dit gesprek gaan wij dieper in op het persoonlijke leerplan, de cursussen die je via de Sentijn Academy kunt volgen en de toonaangevende bedrijven waar Sentijn mee samenwerkt.
 • Bij deelname aan de Sentijn Academy krijg je de beschikking over een jaarbudget van € 1.500 om trainingen en cursussen te volgen naar keuze! Denk hierbij onder andere aan persoonlijke maar ook vakinhoudelijke cursussen. Bijvoorbeeld cursussen op het gebied van: Revit, Inventor, Solibri, Leiderschap, Projectmanagement, BIM, Circulair bouwen etc.
 • In de Sentijn Academy word jij begeleid door een eigen consultant en worden er met regelmaat evaluatiemomenten ingepland om jouw traject en de richting van jouw carrière te bespreken.
 • Je werkt aan uitdagende en complexe projecten binnen de Bouwkunde, Civiele Techniek of Werktuigbouwkunde afhankelijk van jouw studieachtergrond.
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden waaronder een vast contract.
 • Als onderdeel van de Sentijn Academy maak jij deel uit van een selecte groep engineers, die allen streven om het beste uit zichzelf en hun carrière te halen. Samen verwezenlijken wij jouw ambities: Growth starts with great ambition!

PAS JIJ BIJ DE SENTIJN ACADEMY? DAN HERKEN JE JEZELF TERUG IN DE VOLGENDE PUNTEN:

 • Je hebt de ambitie om het beste uit jezelf naar boven te halen en je te blijven ontwikkelen.
 • Je hebt een afgeronde HBO/WO-opleiding binnen Bouwkunde, Civiele Techniek, Werktuigbouwkunde, Chemische Technologie, Offshore of Technische Bedrijfskunde en passie voor jouw vakgebied.
 • Je hebt 0-2 jaar werkervaring.
 • Je weet jezelf staande te houden in de technische wereld en bent communciatief vaardig.
 • Je wil onderdeel worden van een selecte groep engineers die blijven investeren in hun eigen ontwikkeling en daardoor zichzelf klaarstomen voor de toekomst!

Interesse?

Heb je vragen over de functie of sollicitatieprocedure, neem dan contact op met Nando Zahino via telefoonnummer 06 21 80 10 12 of stuur een e-mail naar n.zahino@sentijn.com