Studie

Sentijn hecht een grote waarde aan een vruchtbare samenwerking met startende engineers. Wij dragen bij aan de ontwikkeling van de engineer en zijn betrokken op technische universiteiten, hogescholen, studie- en studentenverenigingen. Op deze manier ondersteunen wij engineers bij het behalen van hun doelen en het waarmaken van hun ambities. Enerzijds proberen wij ons steentje financieel bij te dragen door middel van het sponsoren van universiteiten, scholen en studie- en studentenverenigingen. Sentijn heeft recentelijk de reis gesponsord voor de leden van de geotechnische studievereniging ‘De ondergrondse’ in Delft. Verder hebben wij een nauwe samenwerking met de volgende onderwijsinstellingen:

Studentverenigingen

Anderzijds draagt Sentijn actief bij aan de ontwikkeling van de engineer door het geven van sollicitatietrainingen en het uitvoeren van CV checks. Deze workshops worden gegeven door professionals van Sentijn. Wij willen hiermee een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van engineers voor het toekomstige werkveld. Daarnaast proberen wij de relevantie met de laatste trends, ontwikkelingen en dagelijkse praktijk in de markt te waarborgen. Voorbeelden van verenigingen waar wij mee samenwerken zijn:

Lijkt het je als schoolinstantie of studentenvereniging interessant om een samenwerking met Sentijn op te starten? Neem dan vrijblijvend contact op met onze organisatie. Graag nodigen wij je uit voor een kennismakingsgesprek op ons hoofdkantoor in Rotterdam.